Flag

Lysskilte

Skiltefabrikken.dk fremstiller ultralette patenterede lysskilte, der kun vejer ca. -30% af et traditionelt tegn.
lysskiltene kan fremstilles både som Panel og kontur (lysbokse og konturbogstaver) ved at tilbyde de samme funktioner som traditionelle skilte, men med nye effekter og en langt mere miljøvenlig produktionsteknologi opnår Skiltefabrikken.dk øget miljøbevidsthed i skilteindustrien. Derfor er Skiltefabrikken.dk`s lysskilte et mere miljøvenligt alternativ, at lysskilte fra skiltefabrikken.dk er et mere miljøvenligt alternativ til traditionelle skilte hænger sammen med, at vi i høj grad kan reducere brugen af materialer.

Ved at vælge en -lysboks eller et -panel med aluminium  ligger der besparelser på mellem 270 og 300 kg CO2 pr. skilt(3 x 1 m) Dette svarer til en bilrejse på ca. 193.000 km. den energi, du sparer ved at vælge et NOVA-panel i stedet for et traditionelt lyssignal, svarer til den energi, der kræves for at tænde et skilte af samme størrelse i over 7 år ved normal brug.
Forhindre spild Skiltefabrikken.dk`s arbejde med at reducere brugen af materialer i lyssignaler er i tråd med prioriteringsordningen for affald, som er beskrevet på det Danske miljøstyrelses websted.

Vores fremstilling betyder,
At affald i første omgang skal forhindres, eller genbruges på genrugspladsen og så videre, forudsat at det er miljømæssigt forsvarligt og økonomisk rimeligt, på trods af at genbrug af ressourcer kun kompenserer for en lille del af ressourceforbruget. Der opstår under ny produktion. affaldsforebyggelse har således højeste prioritet

Bæredygtig og holdbar.
Skiltefabrikken.dk`s lyskilte er lavet af polycarbonplast. samme ubrydelige materiel, der findes i flyvinduer. dette gør skiltene utrolige holdbare og vejrbestandige. Lige Skiltefabrikken.dk`s lysskilte er 90/70% af vægten af et traditionelt lysskilt. det betyder, at vi bruger mindre materiel i produktionen, og de er meget nemme at montere og administrere, hvilket er til stor fordel for facade ejere

Lukket og tæt
Skiltefabrikken.dk`s lysskilte er lukkede og lette. dette gør det muligt for skiltene at opretholde et rent interiør og stærkt lys i endnu længere perioder.

Let at montere

Fordi Lysskiltene er ekstremt lette, er de betydeligt nemmere at montere og håndtere. Ingen komplicerede monteringskrav på facaden er nødvendige.

Moderne teknik
med den nye teknik kan vi udnytte en masse nye produktfunktioner. Miljøvenligt vi bruger mindre materiale end traditionelle tegn .

Ring til os på

Din skilte leverandør

RING PÅ 98 67 68 02