Bilreklame

Hos Skiltefabrikken lever vi mange forskellige typer af reklamemateriale – og det stopper ikke ved biler. Vi har nemlig omfattende erfaring med at producere og montere bilreklame på diverse modeller og typer af køretøjer. Vi har i flere år tilbudt bilreklamer og foliedekorationer.

Flot og eksklusiv

Denne type reklame er flot og eksklusiv, og det er garanteret, at de bliver set. Med hjælp fra Skiltefabrikken kan du få et unikt udseende til din bil. Traditionelt set er autoreklame det reklamemiddel, som skaber størst eksponering af din virksomhed – både i lokalområdet og over resten af landet. Derfor er der mange firmaer, der vælger denne form for reklamesøjle, da det er en nem måde at få din virksomhed og dens logo frem i lyset – og i øjenhøjde for potentielle kunder.

Høj kvalitet og flot resultat

Hos Skiltefabrikken lever vi altid i højeste kvalitet, således din virksomhed giver det bedste førstehåndsindtryk. Vi kan levere reklamer i en lang række størrelser, så du kan få bilreklame, der passer til lige netop dine behov.

Folien tilpasser sig nemlig også bilens form, så du er sikker på, det sidder helt skarpt. Det betyder også, du kan vælge folie, der dækker størstedelen af køretøjet eller vælge folie, der kun dækker dele af bilen. Derfor kan du vælge kun af have navn, logo og CVR nummer synligt eller vælge en løsning, der dækker hele bilen, så køretøjet virkelig trækker opmærksomhed.

Det er helt op til dig, og det er kun din fantasi og ønsker, der sætter grænsen. Derudover er folien yderst slidstærk, og det vil ikke blive påvirket af hverken sne eller slud. Det er kun en ekstra bonus, folien kan være med til at beskytte lakken på dit køretøj, så det bliver holdt flot i længere tid. Det gør også, det er nemmere at skifte folien, hvis du skulle ønske at ændre budskab eller udtryk senere hen.

Vil du høre mere om dine muligheder, når det kommer til bilreklamer? Så ring på 98 67 68 02, eller skriv til os på mail info@skiltefabrikken.dk.

Forsyning bilreklame
PPG Bilreklame
NHM Flytteservice Bilreklame
Dansk Bilglas Bilreklame

Ring til os på

Din skilte leverandør