Designfolie

Hos Skiltefabrikken tilbyder vi en lang række ydelser – og det gælder også, når det kommer til designfolie til diverse opgaver. Designfolie kan være en flot og unik måde af give en kedelig overflade et unikt udtryk. Du kan få det i lige de størrelser, du ønsker, og du kan få folie til både udendørs og indendørs brug.

Designfoliens brug

Folien kan bruges på mange forskellige måde. Det gælder lige fra restaurantbranchen til butikker og facader, der har brug for et ekstra løft. Derfor er mulighederne også mange, når det kommer til at finde på nye tiltag til din virksomheds visuelle udtryk. Vi kan hjælpe med grafisk assistance, så du er sikker på, du får det helt rigtige udtryk. Derudover hjælper vi dig selvfølgelig med at montere din folie, så det står helt skarpt. Du kan se, hvad vi har lavet for andre kunder lige her ved at kigge vores billeder igennem.

Skal du have hjælp til designfolie? Så ring til os på 98 67 68 02, og tal med den første ledige medarbejder. Du er også velkommen til at skrive til os på info@skiltefabrikken.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt, så du snart kan se dit nye design i virkeligheden.

Spritten Design Folie
Spritten Design folie - Børstet alu
Spritten Design folie - Brown Chocolate
Spritten Design folie - Hessian

Ring til os på

Din skilte leverandør