Om os

Skiltefabrikken Tryk På ApS

Hos Skiltefabrikken Tryk På ApS tilbyder vi alt i skilte, design og print. Du får som altid fornuftige priser, produkter i højeste kvalitet, leveringssikkerhed og personlig kontakt. Herunder kan du læse mere om os, vores historie samt vores vision, mission og værdier.

Vores historie

Skiltefabrikken Tryk På er en af Danmarks ældste skiltevirksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme.

Skiltefabrikken blev stiftet i 1972 af Per Nielsen med hjælp fra Pers kone Hanne Nielsen. Per er uddannet elektriker og mekaniker, hvor Hanne er uddannet i handel. De fik en søn ved navn Rene Nielsen, der blandt andet er uddannet tømrer, som hjalp til i virksomheden og senere blev fuldtidsansat. Siden er virksomheden vokset til en større familie virksomhed, hvor både Renes kone, søn og datter er ansat i virksomheden. Renes kone har blandet andet kurser i ledelse og budgettering, hvor Renes søn har en baggrund i økonomi, computerprogrammering og finansøkonomi. Renes datter har også en baggrund i handel, men hun læser fortsat videre for at styrke hendes kompetencer.

Hos Skiltefabrikken arbejder vi altid på at udvikle vores medarbejdere gennem kurser i blandt andet IT, service og nye teknologier – altid med det formål at kunne give den bedste service og løsning til vores kunder.

Skiltefabrikken Tryk På er derfor udelukkende en familie virksomhed, hvilket vi ser som en stor fordel, da vi alle forstår vigtigheden i at yde den bedste service og levere den bedste løsning til vores kunder.

Vi er et stærkt professionelt team med mange års erfaring, der hjælper i hele Danmark. Hos os er der ingen opgaver, der hverken er for store eller for små. Vi tager os af det hele, så du ikke skal bekymre dig.

Vision, mission og værdier

Vision – Vi ønsker at være Danmarks foretrukne B2B leverandør af skilte og andet fysisk markedsføring.

Mission – Vi vil gøre det nemt og trygt for danske virksomheder at bestille alt i skilte og andet fysisk markedsføring.

Værdier – Vi lægger stor vægt på at bruge genanvendelige materialer og upcycle brugte materialer. Derfor udvælger vi bl.a. vores underleverandører med vægt på FN’s 17 verdensmål.

Kontakt

Mandag: 08.00 – 16.00
Tirdag: 08.00 – 16.00
Onsdag: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 13.00

Telefon: 98 67 68 02

Send os en E-mail

Send os en E-mail med din forespørgsel, eller brug formularen på denne side.

info@skiltefabrikken.dk

Adresse

Bådebyggervej 13
9000 Aalborg

Vores medarbejdere

Her finder du oplysningerne på vores dygtige og kompetente medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores daglige drift hos Skiltefabrikken Tryk På ApS.

Per Nielsen
Per NielsenCEO & CFO
Mikki Nielsen
Mikki NielsenSalg & Produktion
Mikki@skiltefabrikken.dk
René Nielsen
René NielsenSalg & Produktion
Rene@skiltefabrikken.dk
Tina Nielsen
Tina NielsenHR & Kundepleje
Tina@skiltefabrikken.dk

Ring til os på

Din skilte leverandør

RING PÅ 98 67 68 02