Folie

Folie kan være mange ting – og det kan give et helt unikt udtryk alt efter, hvad du ønsker. Det er nemlig en hurtig og enkel måde at skabe et bestemt udtryk. Det kan være alt lige fra at gøre ruder mat, hvor folien fylder hele rammen til mindre folie, der kun dækker noget af overfladen. På den måde kan du få din folie skræddersyet til at dække lige netop dine behov.

Folie efter dine behov

Hos Skiltefabrikken kan vi producere folie i mange forskellige størrelser, farver og udtryk. Det vigtigste er, der bliver taget højde for underlaget på det materiale, hvor det skal monteres på. Dette hjælper vi dig med, så du er sikker på, dit nye design står helt skarpt.

Du kan se, hvad vi har lavet for andre kunder lige her – så kan du finde inspiration til, hvad du selv ønsker til lige netop dig og din virksomhed. Vi hjælper dig også gerne med idéer til, så du ved, hvilke muligheder du har i din virksomhed.

Vil du gerne snakke med os om mulighederne for folie til dig og din virksomhed? Du er altid velkommen til at ringe til os på 98 67 68 02 og tale med den første ledige medarbejder. Du kan også skrive til os på mail info@skiltefabrikken.dk for at høre mere om dine muligheder for folieproduktion og montering. Hvis du hellere vil udfylde en kontaktformular, kan du gøre det lige her – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Zoo Folie afskærmning
Matteret glas folie
Vesthimmerlands Forsyning Folie tekst
Spritten Folie

Ring til os på

Din skilte leverandør