Om os

Skiltefabrikken Tryk På ApS

Hos Skiltefabrikken Tryk På ApS tilbyder vi alt i skilte, design og print. Du får som altid fornuftige priser, produkter i højeste kvalitet, leveringssikkerhed og personlig kontakt. Herunder kan du læse mere om os, vores historie samt vores vision, mission og værdier.

Vores historie

Skiltefabrikken Tryk På er en af Danmarks ældste skiltevirksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme.

Skiltefabrikken blev stiftet i 1972 af Per Nielsen med hjælp fra Pers kone Hanne Nielsen. Per er uddannet elektromekaniker, hvor Hanne er uddannet i handel. De fik en søn ved navn René Nielsen, der blandt andet er uddannet tømrer, som hjalp til i virksomheden og senere blev fuldtidsansat. Siden er virksomheden vokset til en større familie virksomhed, hvor både Renés kone, søn og datter er ansat i virksomheden. Renés kone er bl.a. uddannet i ledelse og budgettering, hvor Renés søn har en baggrund i computerprogrammering og finansøkonomi. Renés datter har også en baggrund i handel, men hun læser fortsat videre for at styrke sine kompetencer.

Skiltefabrikken Tryk På er derfor udelukkende en familie virksomhed, hvilket vi ser som en stor fordel, da vi alle forstår vigtigheden i at yde den bedste service og levere den bedste løsning til vores kunder.

Vision

– Vi ønsker at være Danmarks foretrukne B2B leverandør af skilte og andet fysisk markedsføring.

Mission

– Vi vil gøre det nemt og trygt for danske virksomheder at bestille alt i skilte og andet fysisk markedsføring.

Værdier

– Vi lægger stor vægt på at bruge genanvendelige materialer og upcycle brugte materialer. Derfor udvælger vi vores leverandører med stor vægt på FN’s 17 verdensmål.

Kontakt

Mandag: 08.00 – 16.00
Tirdag: 08.00 – 16.00
Onsdag: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 13.00

Telefon: 98 67 68 02

Send os en E-mail

Send os en E-mail med din forespørgsel, eller brug formularen på denne side.

info@skiltefabrikken.dk

Adresse

Bådebyggervej 13
9000 Aalborg

Vores medarbejdere

Her finder du oplysningerne på vores dygtige og kompetente medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores daglige drift hos Skiltefabrikken Tryk På ApS.

Per Nielsen
Per NielsenCEO & CFO
Tina Nielsen
Tina NielsenHR & Kundepleje
Tina@skiltefabrikken.dk
René Nielsen
René NielsenSalg & Produktion
Rene@skiltefabrikken.dk
Mikki Nielsen
Mikki NielsenSalg & Produktion
Mikki@skiltefabrikken.dk

Ring til os på

Din skilte leverandør