Lysskilte

Lysskilte er en helt unik måde af skabe opmærksomhed omkring dig og din virksomhed. Hos Skiltefabrikken er du sikret en høj kvalitet, så du er sikker på, dine skilte står helt skarpt. Lysskiltene skaber markant større opmærksomhed end andre materialer, da lyset uden tvivl vil være iøjnefaldende.

Hos Skiltefabrikken leverer vi lysskilte i mange forskellige former og størrelser, så du kan få et skilt helt unikt til dig. Vi fremstiller ultralette patenterede lysskilte, der kun vejer cirka -30% af et traditionelt lysskilt.

Lysskiltene kan fremstilles både som Panel og kontur (lysbokse og konturbogstaver) ved at tilbyde de samme funktioner som traditionelle skilte. Dog er det med nye effekter og en langt mere miljøvenlig produktionsteknologi. På den måde opnår Skiltefabrikken.dk en øget miljøbevidsthed i skilteindustrien, hvorfor Skiltefabrikkens lysskilte er et mere miljøvenligt alternativ. Derudover kan vi i høj grad reducere brugen af materialer.

Spar energi med lysskilte

Ved at vælge en lysboks eller et panel med aluminium ligger der besparelser på mellem 270 og 300 kg CO2 pr. skilt (3 x 1 m). Dette svarer til en bilrejse på cirka 193.000 km. Den energi, du sparer ved at vælge et NOVA-panel i stedet for et traditionelt lyssignal, svarer til den energi, der kræves for at tænde et skilt af samme størrelse i over 7 år ved normal brug.

Vi reducerer brugen af materialer i lyssignaler, hvilket er i tråd med prioriteringsordningen for affald, som er beskrevet på det Danske miljøstyrelses websted.

Vores fremstilling betyder, at affald i første omgang skal forhindres eller genbruges på genrugspladsen og så videre, forudsat at det er miljømæssigt forsvarligt og økonomisk rimeligt.

Bæredygtig og holdbar

Skiltefabrikkens lysskilte er lavet af polycarbonplast, som er den samme ubrydelige materiel, der findes i flyvinduer. Dette gør skiltene utrolig holdbare og vejrbestandige. Skiltefabrikkens lysskilte er 90/70% af vægten af et traditionelt lysskilt. Det betyder, at vi bruger mindre materiel i produktionen, og de er meget nemme at montere og administrere, hvilket er til stor fordel for facade ejere.

Lukket og tæt

Skiltefabrikkens lysskilte er lukkede og lette. Dette gør det muligt for skiltene at opretholde et rent interiør og stærkt lys i endnu længere perioder.

Let at montere

Fordi Lysskiltene er ekstremt lette, er de betydeligt nemmere at montere og håndtere – ingen komplicerede monteringskrav på facaden er nødvendige.

Moderne teknik

Med den nye teknik kan vi udnytte en masse nye produktfunktioner. Det betyder også, det er mere miljøvenligt, da vi bruger mindre materiale end traditionelle skilte .

Kontakt os på telefonnummer 98 67 68 02, mail info@skiltefabrikken.dk, eller udfyld vores kontaktformular lige her.

LED Lys bogstav
Blossom LED Lys skilt
Jomfru Ane Hotel LED Lys Skilt
LEDPROFF LED Lys Skilt

Ring til os på

Din skilte leverandør